0

Hva er forskjellen på Volvos D5 og D6 motor?

spurt 2022-12-25 20:47:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg vurderer og kjøpe en Volvo v60 av den eldre generasjonen. Jeg undersøkt litt og funnet ut av at jeg enten vil ha en D5 motor eller D6. Jeg ser at D6 har mer hestekrefter enn en D5 men har ikke funnet ut grunnen er bare D6 en chippa D5 eller er motoren annerledes?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-26 17:19:41 +0200

Nja, seriøse bilfabrikanter driver ikke med Mikke Mus Tuning av sine motorer...! Gitt at det er noen titalls ponnier mer i D6, vil det være flere forskjeller enn bare en økning av ladetrykk og trøkket i dieselpumpa....! Dels er det flere ting som nok er forsterket, dels har man gjort en jobb ifht utslipp mv.. Uansett, jeg tenker at D5 for alle praktiske hensyn, gir mer enn nok krefter, spesielt om du stort sett kjører i Norge, kfr det faktum at gjennomsnittshastigehten er fantastiske 62,9 km/t i det norske veinettet. Nå er imidlertid smaken som baken, noen synes jo de bare MÅ HA flest mulig hestkrefter, selv om det i aller høyeste grad er irrelevant....det er liksom bare et tall....som man ikke "bruker" til noe i det daglige. Om du ikke finner andre grunner til å velge D6 enn "kjekt-å-ha", er D5 er bedre valg for deg og dine behov. Lykke til med Volvo-kjøpet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger