Audi A6 før eller etter 2019 mod et godt valg?

spurt 2023-01-23 08:47:18 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har vært en fornøyd Volvo-eier en god del år. Har nå en XC 60 Design hybrid som jeg skal levere inn igjen i mai. jeg og min kone er litt over gjennomsnittet glade i bil - og gode, lange roadtrips. Men når vi nå skal vurdere ny bil - slik som markedet endrer seg raskt, er det jammen ikke lett å vite hva en skal velge. Selv om "alt" heller i retning elbil, så er vi ikke klare for å gå 100% elektrisk enda (vi har jo hatt en flott hybrid noen år nå, og har ladestasjon hjemme - men nå ble jo ikke hybridene så attraktive lengre - avgiftsmessig)

Det vi vurderer nå er å gå over på en nyere brukt Audi A6. Gjerne med 3liter diesel-motoriseringen - alternativt bensin-hybrid. Kanskje ikke det mest "fornuftige" - men her spiller selvsagt bilgleden mye inn.

Bruktmarkedet virker å være i stor bevegelse for tiden - så kanskje det går an å gjøre et godt kjøp...

Så spørsmålene er: - Er dette en driftsmessig solid bil å gå for? - Og hvordan i all verden ser bruktverdi-perspektivet ut for disse bilene fremover?

kjøper vi en slik bil nå til våren, så regner vi jo med å ha den i minst 3 år fremover. Og hvordan verden/bruktverdien ser ut om 3 år, er vel kanskje ikke så lett for dere å så heller.

Uansett - vil sette stor pris på noen synspunkter fra dere på dette:

MVH Stein Gunnar Wallevik - årelang interessert følger av Broom-spalten.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett