0

Toyota Auris 2007 1,4d4d

spurt 2023-01-23 13:13:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann. Jeg har en 2007 toyota auris, som jeg har hatt siden ny. I det siste har den fått noen kortvarige episoder med tap av kraft og rykking. Gir jeg den litt turtall går den bedre, før det etter ca 5-10 min går over og bilen går som ei kule igjen. Får ikke opp noen feilkoder hos toyota. Virker som om den dukker opp når det blir kaldere i været. Det virker nesten som den struper diesel tilførselen når det skjer. Har hatt på noe som heter tunap 989 dyserens tidligere. Dette har løst problemet. En stund siden jeg har hatt det på nå, dieselfilter er bytta akkurat og jeg har hatt på kondensfjerner, for å forsøke og eliminere vann i dieselen. Prøver å begynne i den rimelige enden først . Har du noen tanker om hva det kan være?. Har fulgt servicer i alle år tilnpunkt og prikke og mer til.

        Mvh
        Thomas Knutson
rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-24 12:48:55 +0200

Jeg antar at du har problem med en av diesel innsprøytnings dysene som slett ikke er uvanlig på Toyota modeller fra den tiden med D4D motoren Jeg mener da ikke et problem som kan kureres med mekaniker på boks altså dyserens men et mekanisk problem i dysen som gjør at den må skiftes ut og ofte må alle 4 dysene byttes hvis ikke en feil kode avlesning klart kan luke ut den misstenkte dysen ut som det jo er i ditt tilfelle.

Hlsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger