0

Nå som kulda har hvert på sitt hverts så lurer jeg på en ting. har en chevrolet starkraft 92 mod. den har nå stått i en mnd uten og blidt brukt, har

spurt 2010-01-11 14:42:43 +0100

hei. nå som kulda har hvert på sitt hverts så lurer jeg på en ting. HAR EN CHEVROLET STARKRAFT 92 mod. den har nå stått i en mnd uten og blidt brukt, har kobla fra polene på batteriet, men må jeg lade opp batteriet på fult for og få start på den etter hvert tror du? dette er en disel bil. noen sier at disse bilene ikke er eina for dette miljøet. og jeg er bare så redd for at den kan ha bldit ramma av kulde sjokket. hvordan kan jeg ta best mulig hvar på den hvist jeg ikke skal bruke den enda?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-27 20:58:50 +0100

Sjekk at frostvæske, spylervæske tåler nok minusgrader før du starter opp. Frostplugger kan i såfall ha \"poppet\" ut. Ville nok ha lagret den under tak om mulig. Koble til batteriet å prøv å starte den. Ville nok ha startet den med jevne mellom rom gjennom vinteren, for å få skikkelig temp i bil og motor, samt sirkulasjon. Skader jo ikke om den får bevege seg litt og.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger