TV 2 Play
Min konto
0

Tilhenger Ryggelys+Tåkelys mot samme led-lampe

spurt 2023-02-17 21:50:27 +0200

Hei, jeg skal bytte det elektriske på en tilhenger til 13-pin og LED rund-baut. Her ønsker jeg å montrere to ekstra ryggelys på 18w mot ryggelysleder. Samtidig vil jeg montere ett arbeidslys inne i tilhenger som jeg kobler mot tåkelysleder så jeg slipper bryter inne i tilhenger. Spørsmålet mitt er; Kan jeg koble de to ekstra ryggelysene til både ryggelysleder og tåkelysleder uten at ting går i krøll? Grunnen til dette er at jeg ønsker muligheten til å også slå på de to ryggelysene som arbeidslys uten at bilen nødvendigvis må settes i revers. Merket med Tesla X siden dette er bilen tilhengeren primært vil brukes på. Takker for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-19 12:52:03 +0200

Hvis du ikke ønsker å teste etter den kjente prøve-og-feile metoden, er det jo så enkelt som å sette inn en diode på "hengersiden" av de to aktuelle lederne. Ellers ville jeg nok gått for en bryter og et noe enklere koblingsoppsett her, det enkle er ofte det beste. Jeg regner også med at du bytter hele ledningsnettet på hengeren når du først er i gang, det gjør alt så meget enklere. Også min "veteranhenger" fikk LED-lys for noen år tilbake, det sparte mye fikling og ergrelse å bytte ledningsnettet samtidig. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar