0

mistet solbriller ned i motorrommet

spurt 2023-03-06 12:21:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Mistet briller som klipses på ,tynne og lette. Kan det skade noe imotorrommet eller forsvinner de ut? PRESSERENDE!!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-07 09:01:50 +0200

Tja, prinsipalt sett kan alt som ikke hører hjemme i motorrommet skade, men du har antagelig lommelyktm gjerne også et lite speil som du kan hjelpe deg med og vet sånn omtrent hvor de ramla ned, ikke sant? Vanligvis sklir ting man mister ned på dette viset, tvers i gjennom og ligger igjen på bakken, evnt blir de liggende på en av platene eller bjelkene under motoren til de evnt ramler av. Ja, det et visst potensiale for skader om objektet ramler ned i f.ex generatorreimer og andre roterende deler, som f.ex generatoren, det er der du først og fremst bør sjekke....litt dumt om brillene ligger et sånt sted....selv om de antagelig er så små og spinkle at de bare blir malt i støkker og forsvinner skal man ikke glemme at MacMurphy alltid er med oss. En annen fare er selfølgelig om fatningen leder strøm og delene havner et sted der det er strøm, alt kan skje, men sannsynligheten er ikke spesielt stor om du ikke se brillene noe sted.

Men for alle praktiske hensyn: gjør så godt du kan og bruk lys og ta en visuell inspeksjon, og ta det derfra. Finner du dem ikke, og de ikke lå igjen under bilen, ja da ligger de antagelig igjen under motoren et sted - eller har ramla av ved første kjøretur. Ergerlig for brillene som sikkert hadde sin pris, men sånt kan skje den beste, det har skjedd meg! Lykke til, fatt mot, det kan fort gå bra! ET PS: du kan selvfølgelig også lete nedenfra, men da bør du oppsøke et verksted og kjøre inn på en bukk - å krype inn under bilen er forbundet med en viss risiko - spesielt om du jekker den opp - det bør du rett og slett ikke forsøke hjemme om du ikke har gjort det maaaaaaaaaaange ganger før! Og tør du ikke kjøre til verkstedet, ja da får du hjelp av en god venn for å ta en ekstra titt før du kjører.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger