0

Type toppakning

spurt 2023-03-07 13:49:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Det er fem forskjellige typer, 1 - 5, med ulike tykkelse. fra 1 mm til 1,25 mm. hvem er det best å bruke på en motor som er gått ca 230 000

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-08 11:14:55 +0100

Jeg ville tatt en telefon eller lagt turen innom et Toyota merkeverksted og fått et råd, alternativt rådført meg med leverandøren av disse pakningen. Når du sier "fem forskjellige TYPER", mener du formodentlig at pakningene ellers er like, men at tykkelsen varierer i step på 0,05 mm. Om jeg skulle tippe, ville jeg lagt til grunn at hensikten med forskjellig tykkelse var å ha noe tykkere pakning å spille på ifht hvor plan anleggsflaten i begge sider egentlig er. Du plansliper formodentlig toppen, ikke sant? Da vet du også hvilke toleranser du har å forholde deg til. Et sted i bakhodet ligger det også og lurer en setning som sier at jeg har lest noe om Toyotas D4D vs topplokk og problemer et sted. Jeg mener bestemt at du vil kunne finne mer om dette i et svar i dette forumet fra Kamerat Car Wizard eller Kviasen. Den som leter, den finner...! Ellers er det så enkelt som å ha vognkortet foran seg og ringe hhv ta en tur innom Toyota, de vil raskt kunne gi deg mer informasjon og gode råd ifht den motorserien du måtte ha under panseret. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger