0

Hvordan fylle frostvæske riktig

spurt 2023-03-16 18:38:56 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Eg har under minimum på frostvæske i bilen min og etter å ha lest mykje på nett så blir eg bare veldig forvirra. Er det nok at eg finne riktig væske på biltema for eksempel eller burde eg få fylt på hos et verksted?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-17 10:34:47 +0100

Noe forenklet sett....det er to ting som gjelder her: fylle RETT TYPE FROSTVÆSKE og IKKE FYLLE FOR MYE. Om du ikke har en god venn som kan det du ikke kan, ja da bør du legge turen innom et verksted og få hjelp. Da spør du samtidig om råd ifht TYPE FROSTVÆSKE og kvisleis du går frem om du må etterfylle. Ellers bør du bære ops på en ting: når du nettopp har kjørt, vil det være et visst overtrykk i systemet. Dette påvirker også nivået i ekspansjonstanken, om du skrur av lokket akkurat da, vil nivået stige bittelitt.

Om du vil handle frostvæske selv og få hjelp av en god venn, ja da vil jeg anbefale BilExtra eller Mekonomen fremfor Biltema. Ikke fordi Biltema har "dårlig" frostvæske, men fordi de to jeg nevner i større grad har fokus på bilrekvisitata - Biltema har både leketyøy, jernvarer og en drøss andre ting....det gjør noe med kompetansen hos personalet. Hos Bilextra og Meknomen er det overveiende sannsynlig at du får bedre hjelp og et par gode råd på veien. Dernest: den derre rare boka i hanskerommet....den det står "instruksjonsbok" på, den kan ofte fortelle mangt og meget som kan være nyttig, også ifht frostvæske hhv etterfylling! Men igjen: få litt hjelp første gang, da er du tryggere på deg sjæl neste gang! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger