TV 2 Play
Min konto
0

Hyundai santa fe..

spurt 2023-03-23 16:33:53 +0200

anonym bruker

Anonym

ca 2017 til 2021 mod, er det noen tester-omtaler om denne bil,,Har en 2008mod, har hatt den i 13 år og er kjempefornøyd,,men er snart inne for å fornye meg ,,Takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-24 18:40:11 +0200

Jeg finner bare eldre modeller omtalt i bruktbilguiden her på Broom, men i ditt sted ville jeg åpnet google og skrevet inn DETTE som søkekriterium: hyundai sante fe test review

Du kan selvfølgelig også bruke både norsk, tysk, fransk, russisk som språk i søkemotoren, alt ettersom hvilke målføre du måtte beherske. Men engelsk - kall det gjerne nynorsk - gir ofte relevante treff ifht tester og reviews. Og har du problemer med å lese engelsk, da bruker du google translate og legger inn linken til siden der...da oversettes hele teksten på null komma null. Ikke perfekt oversettelse, men godt nok til å forstå det meste. Ellers tenker jeg at 13 år ikke er noen alder på en god bil, om du har tatt alminnelig godt vare på den og sørget for jevling etterbehandling av understellsbehandlingen, kan du ha bilen i både 10 og 20 år til. Men selvfølgelig, om den nye modellen faller mer i smak, er det i seg selv ofte god nok grunn til å bytte. Lykke til, måtte du bli like fornøyd med neste Hyundai!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar