TV 2 Play
Min konto
0

luftmassemåler

spurt 2023-03-23 18:00:46 +0200

anonym bruker

Anonym

hei benny. for en tid tilbake retunerte æ luftmassemåler som ikke passet min bil , og min søster vipsa 770 til vasselina bilopphuggeri. først nå nylg fikk min søster 400. ps æ hvet ikke vanlig takst . æ betalte 169 i frakt .

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-24 09:50:27 +0200

Javel...? Du kan alltid prøve å klage til Høggern', det ville jeg gjort...! En ting er at det er helt normalt at kjøper betaler returfrakt, men derfra til et heftig "gebyt" for å godta returen, det er et laaaaaaaaaaaangt stykke. Sjekk det som står med små bokstaver i salgsvilkårene og ta det det derfra. Ellers er en luftmengdemåler en del som normalt sett ikke koster spesielt mye, er den for dyr hos merkeforhandleren, ja da kan man se seg om etter tredjepartsdeler - gjerne hos tyske nettbutikker. Jeg tenker også at dette er en del som holder en stund, da betyr det lite å spare et par hundrelapper på å rote med hoggern', bakdelen med hoggerideler - bortsett fra at man sjelden vet om man får godt utbrukte deler eller helt greie deler - er dette med å få deler som passer. Dernest er det denne greia med retur - når jeg har handlet deler på hoggeri - har jeg foretrukket mitt lokale bilopphoggeri - det er en klar fordel å kunne se og ta på delene - er det virkelig riktig del? Ellers alle gode ønsker, måtte du ha et greit bilhold i mange år fremover!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar