TV 2 Play
Min konto
0

Tucson, blimkende partikkel lampe

spurt 2023-05-13 06:31:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Får ofte en blinkende lampe for defekt partikkelfilter, har vært på verksted noen ganger, i Krokstadelva, har byttet følere og renset, men uten hell, har kostet mye penger uten nytte, har også hatt noen andre lamper som blinker,bl.a blindsonevarsling, servostyring kuttet ( stopp og start hjelper )... fikk kontrolert bilen på merkeverksted for 1, 5 år siden, de ville bytte dynamo, den kunne gi falske feilmeldinger, det ble blankt avvist hos mitt lokale bilverksted , kan det med dårlig dynamo forårsake sånne problem, har ikke noe problem på bilen, den går helt fint, ikke noe som tyder på feil med partikkelfilteret bl.a

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-14 18:07:31 +0200

Dt du ikke sier noe om, er om bilen har en eller annen form for garanti. Har den det, burde det være kurrant å la merkeverkstedet ordne opp. Har du ikke garanti, ja da ville jeg nok spurt merkeverkstedet om en nærmere begrunnelse for dette med dynamo - rettere betegnelse er generator - vs det feilbildet du beskriver....evnt fått et bilelektrisk verksted til å sjekke generatoren og evnt likeretter/regulator. Jeg tenker at dette er en vekststrømsgenerator...som på alle biler i dag. Der ligger det som regel en likeretterbro et sted, ellers finnes det en regulator i loopen. Feil på en av disse eller begge vil kunne gi uheldige variasjoner i spenningsnivået hhv spenningspiker.....kan merkeverkstedet ha observert en indikasjon på noe slikt? Man pleier ikke å prate tull for å si det sånn - og et merkeverksted skal også ha oversikt over mulige konsekvenser av feil i en kritisk komponent som en generator kan medføre. Hva ditt lokale bilverksted tenker og mener, se det vet de best selv, men jeg ville uansett tatt meg tid til å undersøke dette nærmere med merkeverskstedet, subisidært innhentet et råd fra et verksted med relevant spesialkompetanse på nettopp generatorer - altså et bilelektrisk verksted - evnt et diesel-elektrisk vertsted - slike finnes over hele landet.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-05-19 09:41:43 +0200

Tusen takk for svaret. jeg har ikke mere garanti på bilen, typisk, har nok brukt 20 000 kr på ingenting...jeg har lest litt ang.dynamo hva den kan gjøre, så det blir nok bytte av dynamo....rare greier...kan man ta sjangsen på brukt ?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-05-19 09:44:35 +0200

Glemte og skrive att jeg prøvde og kontakte Hyundai Norge, dem tok seg ikke en gang tid til å svare....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar