0

Kjølevæske forsvinner

spurt 2023-05-24 10:22:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Kjølevæsken forsvinner. Uvisst hvor. Verkstedet finner ikke lekkasje etter trykktesting. Hvor skal jeg lete? 2014 mod diesel. Knapt gått 98.000km.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-25 21:11:44 +0100

Det springende punktet er hva verkstedet har trykktestet. Har man trykktestet hele kjølesystemet hhv radiatoren? Enn si har man trykktestet sylinderne hhv motorblokka? Er det en liten lekkasje, er det vanskelig å lokalisere lekkasjen uansett, og det verste er om lekkasjen befinner seg på et sted man ikke kan se uten en større demontering. Det som er uheldig er at en slik lekkasje liksom ikke forsvinner av seg selv heller, den blir som regel bare større, og vår gode venn MacMurphy søerger som regel for at lekkasjen når et kritisk nivå på verst tenkelige tidspunkt. Sånn er det bare, i ditt sted ville jeg skaffet meg oversikt over hva verkstedet har sjekket og bedt om et kvalifisert råd for videre feilsøking. En mulighet er diverse remedier for tetning av lekkasjer, THansen har et godt utvalg av sånne godstoffer som faktisk fungerer.

Noe kynisk sett, i hine dage, når jeg kjørte biler som hadde begrenset verdi og sporadisk fikk sånne problemer etter noen hundre tusen kilometer, heiv jeg lett på en boks radiatortetning og håpet det beste. Det fungerer ikke på topplekkasje hhv sprukket topplokk eller motorblokk, men det er som regel god sort for mindre lekkasjer i raditoren hhv varmeapparaet eller for den sakens skyld, en mindre lekkasje i f.ex en slangetilkobling. En ting som er viktig med slike tilsetninger: følg bruksanvisningen til punkt og prikke!!! Ellers er jo bilen din for ny å regne, dette er nok et tilfelle der MacMurphy har slått til: kan noe gå i støkker, ja da går det i støkker.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger