0

Mazda mx-5 1.6 1998 som fusker

spurt 2023-05-28 08:51:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Kjøpte en Mazda mx 5 nå i i mars. Bilen er importert fra sveits og er godt tatt hånd om. Bilen har fulgt alt av service og har ikke gått mer en 98.000km

Problemet begynte for en liten stund siden med at den fusker når man holder jevn gass(mister all motorkraft i to sekunder før den kommer som en kule igjen). På tomgang fungerer den som normalt. Løsningen ble å tømme bensintank ettersom det var vann i tanken. Byttet også drivstofffilter og plugger.

Har nå kjørt en god stund og problemet er fortsatt der. Får heller ikke opp noe motorlampe på disse problemene. Har du noen gode tips å komme med?

Mvh Steffen Aabye

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-29 19:15:07 +0200

Når alt annet er skiftet og ettersett, ville jeg ville tenkt i retning av et innsprøytingsproblem, og iallefall tatt en telefon til et spesialverksted, eksempelvis et diesel-elektrisk av sorten, de kan dette med sinnsprøyting. Beskriv feilsymptomet og be om et kvalifisert råd.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger