0

Automatgiret fusker

spurt 2023-06-08 17:03:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei skiftet motorolje og filter på forester 2011 mod i dag, blåste samtidig rent mottorrommet med trykkluft, når jeg deretter kjørte ut av garasjen begynte den ene lampa etter den andre å lyse! Først blinker AT (automatolje temp) i tillegg lyser motorstyringslampa, cruiskontroll-lampa blinker, ABS-lampa og VDC/stabilitetskontroll-lampa lyser . Desverre fusker automaten som om "clutchen" slurer ikke kobler ordentlig til, spesielt i motbakkke/pådrag. Hva i all verden kan ha skjedd? Noe da jeg blåste rent ? Har dere noen tips ? mvh Anders

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-09 11:29:33 +0200

Jeg ville gjettet på at du hadde kommet i skade for å bruke litt for meget trykkluft på feil sted. MacMurpy er med oss hva vi enn gjør, ikke sant? Om du er heldig, forsvinner problemet av seg selv. Du kan også ta en titt og se på et deksel på en styringsboks har flagret vekk, og du kan bruke en OBD-duppeditt og forsøke å få en oversikt. Men det som er litt skummelt her, er at automatkassa ikke fungerer som den burde....dette siste tilsier rett og slett at du bør ta en liten bit av det sure eplet og kontakte ditt lokale verksted for å innhente et kvalifisert råd.....det indiikerer rett og slett en mer komplisert problemstilling.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger