HIR2/PX22D-priser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spurt 2023-06-10 18:21:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Bilmerket har ikke så mye å si her, regner jeg med, men min tekst baserer seg på den opplevelsen jeg har gjort meg, da jeg skulle kjøpe nye hovedlyspærer til samboerens bil. Selv har jeg en VW Caravelle 5syl 110hk (Audimotor) fra 1995 med vanlige H4-pærer, og betaler aldri mer enn 100 kr for 2 stk ofte med Long-Life. Mitt spørsmål er egentlig om dere har gjort noen undersøkelser på STANDARD Halogenpærer, som noen SYKE EGOISTISKE JÆVLER, har funnet ut at de kan begynne å ha en høy fortjeneste på, ved å endre på sokkel og kabeltilkobling, sånn at det ikke lenger er en fast standard på disse to områdene, som igjen har gjort det meget vanskelig, for selv teknikere, petimetere og prisbevisste personer som meg, å finne ei av de viktigste delene til bilen, med tanke på sikkerhet, uten å kjøre rundt til forskjellige forhandlertyper eller å sitte i timesvis på internett. For "DEN VANLIGE MANN I GATA" blir dette så USIKKERT at de ikke tør å gjøre annet enn å bytte hovedlyspærene på Merkeverksted.

Jeg oppdaget tilfeldigvis at den ene hovedlyspæra hadde tatt kvelden og stakk innom den nærmeste toyotaforhandler, som da var på Rud i Bærum. Da jeg sa at jeg skulle ha 2 stykk til Yaris'n, spurte han om begge var defekte, og jeg svarte at bare den ene var defekt. Da kom han med for meg en MEGET OPPSIKTSVEKKENDE oppfordring om bare å bytte den defekte. Jeg vet at den andre nærlys-glødetråden i den andre pæra er ganske nøyaktig like mye slitt, og vil mest sannsynlig slutte å fungere innen rimelig kort tid, og spurte hvorfor han spurte om dette. Han svarte da, det jeg rett etterpå, fant ut var årsaken. EN STYKK HIR2-pære kostet tett oppunder 900 kr (husker ikke det nøyaktige beløpet - men sikkert 895. Har prøvd å finne prisen på nett nå, uten hell).Jeg takket - NEI TAKK! og gikk med uforrettet sak. Jeg dro rett til Mekonomen ikke langt unna, og de hadde denne HIR2-pæra til ca halv pris.(sjekket på nett: Medlemspris: 446 Nok, Ikke medlem: 496 Nok), men jeg var fremdeles ikke fornøyd og dro rett over hekken til Biltema som også hadde denne HIR2/PX22D-pæra, og det er jo nesten utrolig!!!!!????? På Biltema: Halogenpære HIR2, 12 V, 55 W, Art.nr. 35-4002, Pris: 94kroner og 90øre. I tillegg har de en god Teknisk spesifikasjon, som følger: Type: HIR2, Sokkel: PX22d, Spenning U: 12V DC, Effekt P: 55W, Lysflux Φ: 1875 lm, Fargetemperatur: 3300K, Antall: 1 stk.

I tillegg fant jeg ut følgende på nettet:

SKRUVAT kan gjøre, selv en ekspert forvirra. Priser fra 232 til 1092, i tillegg til at det kan dukke opp andre sokler som H7 for eksempel som er billige, selv om en søker på HIR2.

MEKONOMEN ca. halv pris av Toyota, har i tillegg en liste over modeller hvor HIR2 passer, og der ser jeg at 8 bilmerker ser ut til å ha kun 1 modell hver, hvor denne sokkelen brukes, mens Toyota ... (more)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett