TV 2 Play
Min konto
0

Bmw E91 Clutch

spurt 2023-06-14 05:48:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei :) skulle flyte bilen min en morgen så merket jeg at handbrekket var litt på. Så skule jeg stoppe bilen men glemte at jeg hadde den i gir og at handbrekket sto på så jeg kvelte bilen syntes det kom lit røyk ut av grillen fram

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-14 13:10:23 +0200

Nei tror ikke det er noen fare at clutc er ødelagt, clutch og svinghjul tåler litt juling det vet vi som rygger båter med påløps brems. Litt røyk kan det bli og en uffen lukt av brent clutch men etter litt tid går det bort igjen men klart man hverken bør eller skal misshandle clutchen da det fort fører til et kostbart bytte fordi slike clutch pakker oftest inkluderer sving hjulet også og koster ganske mye faktisk opp mot 15-20000 kr plus bytte som gjerne regnes som en arbeids dag på et verksted.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-06-14 13:32:46 +0200

Huff, det var leit. Siden du ennå er blant oss og kan beskrive hendelsen, var det forhåpentligvis røyk uten ild. Litt flaks må man jo ha, og har du enda litt flaks har du bare slitt bort halvparten av clutchen og tæret litt på noen bremseklosser der bak, derved kan du nok kose deg videre med bilen en god stund. Husk bare at du ikke "tester" clutchen for meget fremover, det derre pisset med å kjøre i lav hatighet / lavt turtall i femte gir og "gi gass" for å "teste" clutchen sliter ut resten på null komma null! Storebror kjøpte faktisk en bil med dårlig clutch for mange herrens år siden, han kjørte den 2-300.000 uten å skifte cltuch...nettopp fordi han kjørte med vett og aaaldri belastet clutchen mer enn absolutt nødvendig. Nå har du iallefall lært at du skal forsikre deg om at håndbrekket er AV før du legger i vei, og at du ikke kveler bilen din på dette viset i tide og utide.!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar