TV 2 Play
Min konto
0

Familie på snart 5 trenger ny bil

spurt 2023-06-14 08:10:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Vi ser etter en ny bruktbil med god plass. Vi blir å trenge 3 barneseter, 1 baby og 2 bakovervendte i starten. Så en periode med 3 bakovervendte før eldste kan snus. Vi trenger altså god plass i baksetene og ønsker et godt bagasjerom. Videre er ønskelisten lang, bla 4x4, auto, navi, ryggekamera, hengerfeste.
Er XC60 et godt alternativ? Er det noe spesielt man bør sjekke på disse bilene? Vi må nok ned i årsmodell 14-16, for å komme i en prisklasse som passer oss. Men ser det er stor forskjell i pris også her. Sikkert litt generelt, men hva er en god pris her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-14 12:42:55 +0200

Nja skulle jeg valgt fra øverste hylle så hadde jeg valgt Outlander fra minimum 2013 model og kanskje med ladbar hybrid eller kanskje med Diesel motoren. De får du med 7 seter og baksetene kan justeres både i lengde rettning og tilt vinkel av baksete ryggen. Prisene er gode og tilgangen er stor i brukt markedet foruten at ladbar hybriden ikke har 7 seter pga batteri pakken men ellers like. Den tikker alle boksene med moderne utstyr pluss elektrisk åpning av bagasje rommet, adaptiv cruise controll som selv ser farer og bremser inn ved fare for påkjørsel osv osv. Desuten er de alle sammen understellsbehandlet på kaien i Drammen før de ble sendt ut til butikkene og kundene og kan si at dette virkelig har gitt resultater. Kona har en 2013 som nå datteren min skal overta og når jeg gjorde en inspeksjon så vil jeg si at jeg er imponert over Mirsubishis fremsyn her. Skal den hete Volvo så er jo ikke all verdens overtaling legitimt i og med at det den da heter Mitsubishi istedefor. Du får en grei bil for 120-150000kr og klarer du å få 2015-2016 modellen med litt mere chrom detaljer og ellers litt bedre lyd demping så ville jeg nok valgt den. Den går ikke så mye lengre enn 4,5 mil på ren elektrisk drift når den er full ladet men kan være nok for mange i sin vanlige hverdag samt at da blir det billigere og man får kanskje en klapp på skulderen fordi man tenker miljø også.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-06-14 13:28:08 +0200

Trampeklapp for vår gode venn Finn Ivar, enighet er en fryd, husk bare at når du evnt overtar en feiende flott Outlander, er det ofte tid for etterbehandling, "godstoffet" som benyttes ved den "norske" understellsbehanldingen tørker inn etter 2-3 år. Altfor mange glemmer denne greia med etterbehandling, derfor lønner det seg å sjekke nøye ifht begynnende rust, og som alltid, når du finner en grei bil, den kloke avtaler en NAF-test FØR kjøpekontrakten underskrives, det gir et minimum av trygghet ifht å ende opp med sekken full av katter, og selger får dokumentert at opplysningsplikten er forsøkt oppfylt etter beste evne. Skulle det være feil og mangler, ja da er det mye enklere å avtale utbedring evnt et passende prisavslag FØR kjøpekontrakten er underskrevet. Ellers er dette greie biler med lite feil, at importøren til forskjell fra mange andre sørger for norsk understellsbehandling, er et kjempe-pluss! Lykek til med bilkjøpet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar