0

Dr11374 sotede ruter

spurt 2023-06-16 11:11:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Har dere sjekket med Statens vegvesen om reglene for soting og om dette bileier sier stemmer? Ikke alle politifolk har teknisk kompetanse om reglene og ved sjekk av vognkortet så er sotingen ikke påført, noe den ev. skal hvis det er godkjent. Legeattest kan "alle" få tak i😉

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-16 11:24:21 +0200

Reglene er rimelig klare, i tillegg har politiet egentlig en ganske så romslig mulighet for å rute "kundene" videre til SVV om man er i tvil. Noe forenklet sett, en stakkars politimann kan ikke være verdensmester på alt, det er derfor man har en slik ansvarsfordeling, der den ene etaten kan sparke kundene videre til neste instans. Nå skal vi heller ikke glemme at de aller fleste i Politiet er "en av gutta" de også - de kan rett og slett være greie og se gjennom fingrene fremfor å lage kattesjau i tilefeller som det du nevner. Og nja, legeattest er ikke uten videre noe "alle" kan få tak i. Rett nok kan "alle" spørre og prøve å få en sånn, men leger er som regel rimelig sitt ansvar verdig, når de skriver en attest, er det sannsynlighetsovervekt for at det ikke er bare tull. Det vet også Politiet, derfor går det som regel i likaste laget når man møter Politimester Bastian uten sikkerhetsbelte f.ex og har legeattesten som dokumenterer et medisnsk forhold i hanskerommet. Enn helt annen ting er forfalsket dokumentasjon, men også dette har Politiet gjennomgående god kontroll på - så god som man kan forvente i et nogenlunde fritt land.

Ellers har du et vesentlig poeng, i de fleste sammenhenger er endringer av denne sorten noe som skal godkjennes av SVV og føres inn i vognkortet. Men igjen, i det omtalte tilfellet har Politimannen nok hatt et oppriktig ønske om ikke å være altfor firkanta.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2023-06-16 11:11:43 +0200

Sett: 68 ganger

Sist oppdatert: Jun 16 '23

Relaterte spørsmål

Antall visninger