TV 2 Play
Min konto
0

VIN Fisker Ocean One

spurt 2023-06-22 12:04:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Fikk VIN for en bestilt Fisker Ocean One i dag. Vil det si at den er satt i produksjon? Skal hentes i Vestby, men Ingen info om leveringsdato ennå.

mvh Tor Helge Lygren

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-22 13:30:47 +0200

Tja, si det....det er ingen fasit her, men skal vi trekke det etter året, vil man kunne definere det som "satt i produksjon" i det øyeblikket fabrikanten har etablert det vi kan kalle et "prosjekt" der målet er å bygge og levere en bil til en kunde - her deg. Men akkurat hvor i denne fasen du får beskjed med et gitt chassisnummer, se det kan være alt fra den fasen der man har tastet inn bestillingen i sitt system og begynt prosessen med å få de nødvendige delene på plass, til at man faktisk har si bilens ramme i den ene enden av samlebåndet og en haug deler som ligger der bortetter produksjonslinjen og bare tripper etter å bli til din feiende flotte nye bil. I og med at du ikke har fått en leveringsdato, er det grunn til å anta at vi snakker om første versjon her....og at den egentlige produksjonsfasen som avsluttes med at bilen ruller ut i den andre enden av produksjonslinjen, ennå ligger et godt stykke frem i tid. Vil du ha konkret informasjon om hvor i løypa den konkrete bilen med det og det nummeret egentlig befinner seg til enhver tid, er det kun produsenten som kan gi et svar - gitt at man har rutiner for å svare på slike spørsmål fra ivrige kunder!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar