0

AC kompressor

spurt 2023-06-23 07:29:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg kjøpte en 2018 Subaru XV i februar i fjor, da var den litt over 4 år gammel. Like før den fylte 5 år snakket jeg med Subaruverksted angående garantiutløpskontroll. De frarådet det ikke direkte, men sa at de som regel kjenner bilene bedre enn dem som har dem inne til garantiutløpskontroll, så jeg valgte å droppe den kontrollen. Bilen er jo regelmessig inne hos Subaru til service, så jeg forventer at de følger med. Nå i juni har det vært varmt på østlandet, så jeg ville sette på AC, men syntes den virket dårlig. Bestilte time hos Subaro for kontroll/service, og da sier de at kompressoren står i stein. Reparasjon vil koste 22.000 kr. Moralsk synes jeg de burde akseptere dette som en garantisak, men har jeg noe å fare med juridisk? Jeg har hatt lite bruk for AC, så jeg vet ikke om den fungerte da jeg kjøpte bilen, og heller ikke om den fungerte da den passerte 5 år (på vinteren).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-23 11:52:17 +0200

Moralsk nei der tror jeg ikke produsentene er ang garanti saker. Uansett så tror jeg neppe kompressoren står i 7 stein da det ville gitt et rykende og støyende driv belte med påfølgende clutch havari på ac compressoren. Jeg ville tatt den til et AC verksted som driver med dette hele tiden og fått en diagnose om det var compressoren som satt i 7 stein eller om det er andre årsaker her fks med for mye kulde medium fylling osv. Spesial service plasser har ofte kunnskap til å løse problemer på en annen måte ved å kontrollere den grundleggende årsaken og ikke hoppe på at alt må skiftes ut. En AC compressor clutch lar seg ofte bytte på stedet uten å engang trenge å demontere compressoren så ja er verdt forsøket.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger