0

Grønne skilt

spurt 2023-07-11 10:17:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Ser at reglene for å sette inn seter på varebil kostnadsfritt er forlenget fra 10 år til 30 år. Vet dere hvorfor det har skjedd? Det er jo ikke så veldig miljøvennlig å være nødt til å ha flere biler fordi en ikke kan bruke varebilen til å kjøre flere personer (og da mener jeg på korte strekninger, for de er jo små setene bak i og liten plass til bena) .

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-07-11 13:29:25 +0200

Her tenker nok staten mere på avgifter enn miljø og joda vi kan mene mye om at flere avgifter ikke nødvendigvis er endret pga miljø hensyn men rett og slett fordi det ble gamblet med avgiftene slik at en og annen kunne få seg en billig 5 eller 7 seter etter 10 år avgiftsfritt men det hullet har de altså lukket. Men at miliardærene ut fra Norge som nesten må ha egne flyavganger ned til Sveitz nei se der det hullet har de ikke klart å lukke enda. Tror politikerene skulle holde seg til saker som betyr noe og ikke om man skal ha halv kvote på tobakk i tax free og fjerner brille støtter til barn osv det blir faktisk på lav nivåer der de folkevalgte burde holde seg for gode til å blande seg i. Støre er jo nesten en magiker ang det å sikre velger flukt fra partiet uansett om det ikke var han som ordnet det med 10 vs 30 år avgifts fritak for seter i en varebil men bare nevner det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger