0

Resonator delete

spurt 2023-07-15 08:51:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, har veldig lyst på litt grommere lyd i bilen, ikke nødvendigvis så høy. Slik jeg har forstått det er det å fjerne resonatoren en god mulighet her. Skal visst være lovlig og? Har dere noen erfaring eller kunnskap rundt dette? Må jeg da kappe og sveise, og vil bilen kanskje synke i verdi da?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-07-15 16:11:55 +0100

Nja Broom forumet er nok ikke et detalj forum der du kan få gode råd for alle ønsker du måtte ha og for enhver bilmodel noensinne produsert. Et mere dedikert Audi forum du gjerne finner i Norge eller i utlandet kan nok svare mere nøyaktig på slike spørsmål. Resonatoeren fjerner lyd i spesielle lyd eller desibel områder slik at om du fjerner den kan det bli litt uønsket lyd og ikke nødvendigvis gir en tøffere lyd fra motoren slik du kanskje ønsker deg. Her snakker vi nok om spesial produsenter på området som skal gi en grommere lyd når du drar på litt altså aucustisk forbedring men ofte er da hele eksos anlegget konstruert for dette og er skjelden hjelp i å bare ta vekk en del. Ja krever sikkert sveising eller nye skjøtestykker men om det senker bilens verdi kan man nok bare si noe om hvis den blir underkjendt i en Eu kontroll eller om den blir toppet på veien og avskiltet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger