0

Suv. Lignende biler

spurt 2023-07-16 05:59:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har i sommer leid en Peugeot 5008 og vært på tur med familien, meget fornøyd med bilen. Men vurderer å kjøpe meg en brukt 2017 Peugeot 3008 GT Line 1,2 PureTech 130hk Sport Utility Vehicle Bensin som jeg ser har vært best i test. Liker å reise mye med samboer og oppdage nye plasser i Norge. Har dere evt noe lignende drift sikre, mellomstore suv å anbefale? Gjerne som historisk sett har lite feil og mangler 😊 Mvh Glenn Morten Olsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-07-19 22:31:21 +0100

Tja, om du er "meget fornøyd" med Peugeot, er det neppe noen grunn til gruble videre på alle mulige alternativer. Greie biler på alle vis, selv om den norske importøren har et noe spesielt syn på kundestøtte og begrepet "garanti". Med en såvidt gammel bil som 2017 har dette imidlertid mindre betydning, der er det viktigste å velge en bil i best mulig stand. Du kan gjøre en "grovsortering" selv, ta gjerne en utskrift av en sjekkliste fra nett og krøss av.

Når du finner en grei bil, ja da avtaler du en NAF-test med selger FØR du underskriver kjøpekontrakten, det gir deg et minimum av trygghet og selger får dokumentert at opplysningsplikten er oppfyllt etter beste evne. Nei, "tilstandandstapport" eller "nylig EU-kontroll" er ikke riktig det samme, det er kjekt å ha, men sier alt og ingenting om bilens faktiske stand. Ellers blir Peugeot understellsbehandlet når bilene kommer til Norge, men som vi vet, "godstoffet" tørker inn over tid, typisk bør man sørge for etterbehandling annethvert til tredjehvert år. Det gir altfor mange beng i, derved er det første du bør gjøre når du finner en grei bil og den blir din, å kjøre bilen direkte til etterbehandling hos en velrenommert aktør, gjerne et verksted i norsk antirust kjeden. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger