TV 2 Play
Min konto
0

Ny nøkkel til "gammel" bil

spurt 2023-07-29 16:44:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Ble frastålet bilnøkkel, og hadde bare en! Bilen ble fraktet til Møller bil AS på Billingstad 17/18 juni. Ringte dem mandag 19 juni og nøkkel ble bestilt fra Tyskland. Fikk beskjed om at det ville ta en ukes tid. Har nå ringt Møller bil hver eneste uke og de klarer ikke å fortelle når ny nøkkel kommer!!! Er dette akseptabelt? Begynner å bli ganske desperat, idag er det 29.7.2023! Hele ferien uten bil, værste ferien noensinne. Det kan da umulig ta seks! uker å få lagd en ny nøkkel? Det er en 2004 modell, men det burde vel gå an å få tilpasset nøkkel uten å måtte utvinne metallet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-07-30 13:24:40 +0200

Mæller får rett og slett ikke tak i emnet til å "produsere" nøkkelen. VAG har som så mange andre etablert forsyningskjeder der man har minimalisert lagerbeholdningen på alle nivåer, helt sikkert også når det gjelder emner til nøkler, og i disse tider, der det bla som en følge av den amerikanske handelskrigen har blitt rot i forsyningskjedene, er det ikke alltid like enkelt å få tak i mikrochipper som før. På godt og vondt, det sitter en liten "maurhjerne" inne i nøkkelen din, når det er lang leveringstid på sånt, ja da blir det lang leveringstid på nøkkelemner også. I ditt sted ville jeg forsøkt å få tak i rett emne selv, f.ex via et bilopphoggeri, da har Møller en nøkkel som kan omprogrammeres sånn at du får brukt bilen din igjen. Du kan evnt også sjekke tyske deleleverandører på nett, du skal ikke se bort fra at man kan ha slike ting på lager. Så får du heller ta dialogen med med Møller etterhvert, man burde kunne være så greie at man programmerte en slik nøkkel for deg, ikke minst fordi det åpenbart er langt ute i det blå når nøkkelen kommer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar