TV 2 Play
Min konto
0

Registerreim

spurt 2023-08-16 18:13:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei skulle på service med bilen de sa at jeg bør skifte registerreim selv om bilen er bare kjørt 50000 km har fulgt alle servicene fra jeg kjøpte den i 2013 noen sier du kan kjøre 100000 km før du må skifte den PS skifting av registerreim kr 27000 mvh ketil moe

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-08-17 10:40:07 +0200

Registerreim er noe som skiftes etter et intervall fastsatt av antall kjørte km....eller tid. Når vi snakker om 10 år, har du to alternativer: skifte den....slik verkstedet anbefaler...eller ta en GSG - går det så går det - og håpe det beste. Gitt at bilen ellers er i grei stand, ville jeg skiftet denne reima....og satset på ti gode år til med bilen. Om denne reima ryker, ja da skal du ha massiv flaks for å unngå totalhavari og motorbytte.

En helt annen ting er at prisen fremstår som i stiveste laget, jeg ville tatt frem google og ringt opp aktuelle aktører både i nærområdet og i Sverige, gjerne også Danmark, ja sogar i Flensburg. Husk å ha vognkort og servicehefte foran deg når du ringer, det gjør alt så meget lettere når snille mannen eller snille damen i den andre enden skal sjekke hvor mye arbe' det er og hva det koster for akkurat din bil. Og nei, du trenger i utgangspunktet ikke bruke merkeverksted for en slik jobb, det er ikke verdens høydepunkt. Men velg ALLTID et autorisert verksted, bruk aldri Jalla A/S i bakgården der inne i Oslo eller noe annet i samme sjangeren.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar