0

Norulf tar høstferie :-)

spurt 2023-08-27 20:50:22 +0200

Jeg registerer med glede at Broom-redaksjonen synes å ha kommet seg etter sjokket og sorgen over at Kamerat Benny gikk over til NAF, man har publisert opptil flere velskrevne svar i senere tid! For at redaksjonen og ikke minst den nye "Benny" skal kunne vise hva de duger til, tar jeg en velfortjent høstferie for å hygge meg med andre ting! Kanhende vår gode Kamerat Finn Ivar også går i samme tanker? Vi savner jo ennå å få tilsendt Broom-koppen med gullbokstaver for lang og trofast tjeneste, enn si konfekt til jul! Til og med min "faste" Kina-restaurant har med jevne mellomrom spandert konfekt og kalender ved juletider, men når jeg ser rundt meg, finner jeg verken Broom-kopp eller kalender!

Nada, no pun intended, jeg og Finn Ivar har gjort den jobben vi har gjort for å spre glede og entusiasme. Nå er det opp til Broom-redaksjonen å ta opp stafettpinnen etter oss og Benny, vi forventer et kraftig oppsving og mange spennende artikler fremover! Alle gode ønsker til dere alle, og så den vanlige reklamen: for dere som liker bilder av fly og biler, ta en titt på mitt nettalbum, om jeg får tid fremover kommer jeg til å rulle ut flere spennende bilder fra mitt rikholdige arkiv, sjekk under Public_Albums: https://northernwolf.piwigo.com/

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-08-28 07:46:57 +0200

God høstferie, Norulf. Vi håper du kommer tilbake med flere gode og informative svar :) Hilsen oss i Broom.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger