0

Volkswagen golf reversproblem

spurt 2023-09-14 18:58:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en golf 2012 modell som det har oppstått et problem på. Bilen vil ikke kjøre i revers. Får satt bil i gir men tar ut clutch så skjer det ikke noe. Bilen virker helt fin ellers. Noen tanker om hva/hvor problemet er?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-09-15 21:50:18 +0200

Tja....når du nevner "clutch" har du manuell kasse....derved er det meget sjelden det oppstår problemer med girkassa. Men aldri si aldri. Jeg ville kontaktet mitt lokale merkeverksted og bedt om et kvalifisert råd fremfor å spekulere for meget. Ellers dreier vel dette seg om siste årsmodellen av Golf VI før Golf VII, man kan selvfølgelig se for seg både det ene og det andre problemet, men jeg ville gjettet på at du av en eller annen grunn ikke får satt bilen helt i revers, du flytter spaken, men tannhjulene kommer ikke i inngrep liksom. Gitt at samspillet mellom clutch og girvalg fungerer helt greit i de 5 girene du har forover, er det meget, meget usannsynlig at det er clutchen som er problemet her.

Og nei, det er ikke nødvendigvis personlig ruin og gråt og tenners gnissel å fikse dette, men jeg ser ingen umiddelbar løsning i krystallkula herfra. Det jeg imidlertid finner, er at du ikke er alene om å oppleve dette: https://www.golfmk6.com/forums/index....

Det er et par mer eller mindre spekulative tricks som gjengis her, kan prøves med forsiktighet, men jeg ville som sagt bedt om et kvalifisert råd ved et merkeverksted, gode råd koster lite og ingenting. Så kan du evnt finne alternative måter å få reparert dette på i ettertid, verre er det ikke. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger