0

Alternativer til Kodiaq?

spurt 2023-09-24 12:37:28 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg kjører i dag en VW Tiguan 2021-modell, men har behov for bedre plass i baksetet. Vi er to voksne, to hunder og to barn i bakovervendt bilsete. Pga kjøremønster er det ikke aktuelt med elbil, ei heller caravelle eller s-max. Vi har skiboks og bagasjeboks som gir den bagasjeplassen vi trenger på lengre turer.

Jeg har lenge sett på Skoda Kodiaq, men er redd jeg har kjørt meg helt fast. Er det alternativer til Kodiaq jeg ikke har tenkt på, som har god plass i baksetet og høyere bakkeklaring enn personbiler? Budsjett er under 600 000 kr.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-09-24 22:11:31 +0100

Kodaiq er det beste valget gitt de premissene du ellers synes å legge til grunn. Ellers ville jeg vel kanhende tenkt litt gjennom dette med "høy bakkeklaring", om du ikke kjører på svært dårlige tømmerveier eller bor et sted med mye snø og dårlig brøyting, har du egentlig ikke behov for "høy bakkeklaring", da kan en vanlig stasjonsvogn som Skoda Superb hhv VW Passat være et bedre alternativ. Passat Alltrack er forøvrig litt begge deler, kall det gjerne en mellomting mellom en stasjonsvogn og Kodiaq. Når det er sagt, Kodiaq er ikke det verste med merkelappen "SUV", det blir litt som smaken og baken. Ja, det finnes selvfølgelig alternativer, f.ex Ford Edge, Volvos XC 60 hhv XC 90, men Skoda gir mer bil slik mange av oss liker det for pengene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger