0

Hvordan vedlikeholde Toyota Yaris?

spurt 2023-11-04 17:37:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Når Toyota Yaris (hybrid) blir 10 år, bør man fortsatt ta årlig service? Og bør man følge stor og liten service som før? Hva bør gjøres og når? Lurer på om jeg trenger å følge serviceintervallene når bilen er såpass gammel og jeg kjører lite, kun ca.3000 km i året. Vil jo ta vare på bilen, men vil ikke betale for ting hvis det egentlig ikke er nødvendig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-11-04 22:15:45 +0100

Det enkle svaret er et rungende ja, Når du kjører lite, kan du rådføre deg med ditt faste verksted og få dem til å tilpasse et fornuftig serviceprogram for deg, verre er det ikke. Det vanlige er å legge oljeskift med filterbytte på motoren til grunn, og tilpasse de øvrige intervallene deretter. Ja, Toyotas merkeverksteder gjør fantastisk godt arbe' og har et suverent servicenivå, kanhende man også har hyggelige priser for service på eldre biler, det kan du spørre om, alternativet er å bruke et uavhengig, autorisert verksted med gode referanser fra f.ex venner og kolleger, det vil typisk kunne gi deg "svenske" priser, si halve kostnaden. Men her som alltid: velg dine samarbeidspartnere med omhu.

Poenget med å opprettholde et normalt godt regime for service og vedlikehold, jevnlig understellsbehanlding hos en seriøs aktør inkludert (NB, også Toyota ruster!!!), er å ta vare på den investeringen en bil tross alt er. Den kloke eier sine biler lenge og kjører dem lenger enn langt - for din del kan du eie bilen veeeeeeeeeeeeeeeeeldig lenge før du bikker 100.000 km - det er god økonomi - å bytte bil i tide og utide er rådyrt! Ja, det koster å ta vare på bilen, men du og du, kostnadene ved å bytte bil i tide og utide er vesentlig større!

Som jeg pleier å si: ta vare på bilen og den tar vare på deg! Det går på økonomi, det går på driftsikkerhet, det går på trafikksikkerhet og ikke minst - kollisjonsikkerhet. Lykke til videre emed en feiende flott og fornuftig bil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-11-06 10:19:50 +0100

Truly My spouse and i go through the idea recently nevertheless I had created a number of views over it and from now on I want to you just read the idea yet again since it is rather well crafted. ajax alarmsysteem

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-11-06 16:02:00 +0100

Jeg kan hjelpe deg med litt informasjon om service på Toyota Yaris (hybrid). 😊

Toyota Yaris (hybrid) har årlige serviceintervaller på 12 måneder eller 10 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Det betyr at du bør ta service på bilen din hvert år, selv om du kjører lite. Service er viktig for å opprettholde bilens ytelse, sikkerhet og driftssikkerhet, samt for å unngå kostbare reparasjoner i fremtiden.

Service på Toyota Yaris (hybrid) består av en rekke kontroller, justeringer og utskiftninger av ulike deler og væsker, som for eksempel olje, filter, bremser, dekk, batteri, lys og vindusviskere. Det finnes to typer service: stor og liten. Stor service innebærer flere punkter enn liten service, og bør utføres annethvert år eller hver 30 000 km. Liten service bør utføres hvert år eller hver 15 000 km.

Du kan finne den nøyaktige serviceplanen for din Toyota Yaris (hybrid) i bilens instruksjonsbok, eller på Toyotas nettside2. Der kan du også bestille time hos et autorisert Toyota-verksted, som vil utføre service i henhold til Toyotas standarder og med originale Toyota-deler.

Jeg håper dette hjelper deg med din oppgave. Hvis du har noen andre spørsmål, er det bare å spørre meg.


geometry dash subzero

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-11-16 13:59:16 +0100

Any movies is normally outstanding. You've gotten a lot of particularly as good writers and singers. Document prefer you will the best quality about financial success. 보증업체

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger