0

Kona - Den glemte bilen?

spurt 2023-11-12 05:43:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Den nye Hyundai kona har plass, rekkevidde, fysiske knapper og god kvalitet. Likevel er den svært lite omtalt.

Er det en glemt perle og kan den anbefales for en nybakt familie på tre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-11-13 18:30:50 +0200

Om jeg hadde vært i markedet for elbil ville jeg heller tenkt i retning av Nissan Leaf, det er ikke uten grunn at Leaf er så populær som den er. Men, greit nok, smaken er som baken, vil du ha en Kona, er det ikke verre enn å besøke en merkeforhandler og se nærmere på bilen det - fortrinnsvis med en grundig prøvekjøring. Det du skal være spesielt oppmerksom på, er faktisk tillatt nyttelast, om jeg husker rett var Kona en av de bilene som ga eierne problemer med dette tidligere: du måte velge mellom å ta med passasjerer eller bagasje liksom. Med "faktisk" tenker jeg på nettopp det: om bilen har andre felger etc ifht typegodkjenningen og faktisk totalvekt med fører er si 200 kilo høyere enn det som står i vognkortet, ja da er nyttelasten tilsvarende lavere, kfr at tillatt totalvekt ikke endres av feitere felger og hva nå som måtte være årsaken til høyere vekt.

At dere er "bare" tre nå og ikke "trenger" 4-500 kilo nyttelast, er kanhende tilfelle, men tenk litt lenger frem - hvis dere en dag skal selge bilen videre vil det ha stor betydning for hvor lettsolgt bilen er, og derved også for prisen dere oppnår i markedet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger