0

Er E-Klasse 220cdi er godt kjøp?

spurt 2023-11-13 15:56:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Har sett på en 2017 modell mercedes benz E-klasse 220cdi som jeg har litt lyst på. Den er gått som taxi og har en kmstand på 238 000km. Men bilen ser mer eller mindre strøken ut. Prise er 260 000kr og spørsmålet er om dette kan være et bra kjøp eller er bilen kommet til det stadie at det nå dukker opp mye feil? Er ikke så kjent med mercedes da jeg alltid har kjørt volvo.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-11-13 18:02:07 +0200

Taxikjørt Mercedes blir sjelden feil, en proffesjonell eier som lever av bilen tar som regel gjennomgående godt vare på bilen. Men gitt at vi snakker om 2017 og vi nå nærmer oss 2024 med stormskritt, er det to ting som slår meg: bilen er kjørt påfallende lite og må antagelig ha vårt på private hender en stund. Jeg ville avtalt en full NAF-test med selger før underskriving av kjøpekontrakt og tatt det derfra, her som ellers er det greit å ende opp med en bil i best mulig stand. NAF-testen hjelper iallefall litt, ikke sant? Dernest får selger dokumentasjon for at opplysningsplikten er forsøkt oppfyllt etter beste evne, win-win for begge parter. Jeg har selv kjøpt et par biler som har kjørt et par-tre hundre tusen med proffesjonelle eiere, i begge tilfeller var det en god og positiv opplevelse. Så har jeg da også for vane å eie bilene mine lenge og kjøre dem til typisk 4-500.000 uten nevneverdige problemer, oppskriften er enkel: et normalt godt regime for service og vedlikehold, jevnlig understellsbehandling inkludert, og en fornuftig kjørestil.

Ellers er den Mercedes-modellen du nevner her en svært god bil uten noen nykker fra eller til, etter min oppfatning det klart beste alternativet for dem som ønsker seg bil med stjerne i grillen av nyere dato og et problemfritt bilhold. Dette er også en Mercedes som trives like godt ved et uavhengig, autorisert verksted som ved et merkeverksteed, med de fordeler dette har for både bilbudsjettet og tilgangen på verkstedstjenester. En helt annen ting er at du bør prøvekjøre bilen grundig, Mercedes og Volvo er ikke helt det samme.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger