0

Trenger hjelp

spurt 2023-11-16 22:04:06 +0100

anonym bruker

Anonym

Kjøpte to vinterdekk høsten 2022,kjøpte to nå ihøst ,for en og halv mnd siden,de sa det var fjorårets modell,sjekka når de var produsert, det uke 15 i2019 hva skal jeg gjøre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-11-17 16:23:32 +0100

Tja, "de sa".....hvem er "de"? Om du med "de" mener forhandleren og du har fått opplyst at det er "fjorårets modell", har du jo egentlig akseptert dealen, men det antagelig produksjonsdatoen som bekymrer deg. Nå sier du ingen ting om når de dekka du kjøpte i fjor er produsert, men antagelig har du fire nokså like dekk. Du kan selvfølgelig ta det opp med de som har solgt deg dekka, men gitt at dekka er lagret på normalt vis for en dekkforhandler, burde dette være problemfritt. Jeg ville ikke ligget våken om natta for dette, ja, dekk er en til en viss grad "ferskvare", men det er ikke akkurat som wienerbrød, ikke sant? Gitt at du bytter dem ut når du nærmer deg 3 mm mønsterdybde, og ellers lagrer dem forsvarlig - dvs mørkt og ved normale temperaturer - i sommerhalvåret - kan dette fort gå helt greit. Men be om et kvalifisert råd fra forhandleren og ta det derfa.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger