0

Har BMW IX50 Hill Decent Control (HDC)?

spurt 2023-11-19 11:13:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har forsøkt å finne ut om bmw ix50 har HDC, men får ingen tydelige svar. I de forskjellige forum er det mange forskjellige svar. Til og med bmw forhandler er tvetydelige. Tidligere modeller av xdrive har en egen knapp, men det har ikke ix. Noen påstår at en får samme effekt ved å kjøre i B modus (regenrering). Vet dere dette? Mvh Sven Kvilhaug

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-11-19 17:31:26 +0100

Tja...om du sjekker i den tyske salgsdokumentasjonen finner du visserlig informasjon som antyder at HDC er implementert sammen med xDrive som "AUSGEWÄHLTE SERIENAUSSTATTUNGEN" - fritt oversatt "utvalgt standarduttyr":

https://www.bmw-hubauer.de/kataloge-p...

Det som er et åpent spørsmål, er om dette også gjelder biler som er levert i Norge, og som du er inne på, når det ikke er en egen knapp for å aktivere denne - er denne funksjonen da implementert på en måte som gjør at den er "always on" og aktiveres automatisk? Man kan også se for seg at dette er integrert med regnereringsfunksjonen, men slik jeg kjenner denne funksjonen fra Landrover Freelander, var det en kombinasjon der bilen regulerte både gasspådraget og ABS-bremsene for å komme ned bratte bakker på en grei måte.

Det enkleste er å ha vognkortet foran seg og ringe den norske importøren, der bør man kunne hjelpe deg med spesifikke opplysninger om hva som gjelder for akkurat din bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger