0

1994 2,2 pgm Fi

spurt 2023-12-05 09:52:42 +0100

anonym bruker

Anonym

Importert fra USA eller Karibien. Har innsprøyting PGM FI. Kan den bruke den nye bensinen med 10% innblanding ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-12-09 13:01:48 +0100

Tja, si det. Alt avhenger av hvilke spesifikasjoner den aktuelle bilen er konstruert for. I Brasil hhv Mexico har man kjørt på sprit siden tidenes litt ut på dagen, men når du ikke engang vet hvor bilen er importert fra, ja da har du et problem med å vite om den f.ex er en bil som kanhende er spesifisert for Brasil, ikke sant? Den eneste måten du kan finne ut av om bilen kan kjøres på E10 er å kontakte en merkeforhandler og la dem grave - evnt importøren - eller om så er - Honda der nede i Japan. Et alternativ kunne også vært Honda der borte i USA. Men enten du sender mail eller ringer, kopi av forsiden i bilens servicehefte hhv chassisnummer er alfa og omega for at man skal kunne hjelpe deg.

Jeg regner ellers med at du har sjekket bilens instruksjonsbok. Det dumme med Honda er at 1996 er det magiske årstallet, du finner mer om dette HER:

https://www.honda.co.uk/cars/owners/e...

Inntil du evnt får bekreftet at bilen din virkelig kan kjøres på E10, ville jeg tanket 98 E5, det innebærer 0-5% etanol, det skal være problemfritt i de aller fleste tilfeller iflg våre finske venner.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger