0

Bytte bilbatteri på hybrid

spurt 2023-12-11 08:25:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Kan man bytte batteri på hybrid som vanlig bil eller må en har en data justering?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-12-11 17:02:36 +0200

Gitt at du bruker frasen "BILbatteri" legger jeg til grunn at du mener 12 volt batteriet på en ikke helt ny Auris hybrid. Om det er som på Prius av forrige generasjon er 12-volt batteriet omtrent like stort som på en motorsykkel uten selvstarter...så knøttlite at du nesten må ha forstørrelsesglass for å finne det! På nevnte Prius popper det frem feilmeldinger når man kobler fra batteriet, men de forsvinner igjen av seg selv.

Det enkleste er imildertid å koble til en 12 V starthjelp på en slik måte at man bibeholder 12 volt spenning mens man gjør jobben, kobler fra batteripolene på det gamle batteriet og setter inn det nye batteriet. Verre er det ikke, 12 volt levert fra det nye batteriet vs 12 volt fra det gamle batteriet oppleves likt sett fra bilens side.

Om du EGENTLIG mener HYBRIDBATTERIET er det a complete different matter, det er et vesentlig mer potent batteri, med mer elektronikk involvert. Da er Youtube din beste venn, ellers vil prisen på ny batteripakke variere fra "hyggelig" til "sjokkerende", alt etter hvem som leverer batteripakka.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-04-30 07:58:31 +0200

Hvor mye koster det å bytte et Toyota Prius Hybrid batteri i Norge?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger