0

Vurderer kjøp av Toyota L C 2005C

spurt 2024-02-02 17:38:21 +0100

anonym bruker

Anonym

En 2005 mod Har dere peil på vanliga feil forutom rust på "vanlige" steder Vindu topp fremme og bakluke nede Gått 370.000 All service er bokført men der lyser noen varsellamper Airbag (ikke krachat) motorstyring , Abs, antispin Selger begjærer 70.000 EU ut august -24 Ser på Finn. snittet er 110 000- 120 000 på EU godkjent bil ? Girer fint på både høy og lavgir 4 hjulstrekk virker helt fint av/ på Tørr og fin i og under motor / girkasse og bakaksel

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2024-02-05 14:06:01 +0100

Tja, airbaglampa er i seg selv en deal-breaker, om du ikke er god til å skru sjæl og kan få tak i en brukt aurbak koster det flesk å fikse dette her. Bedre er det ikke med varsel fra motorstyring, ABS-varsel hhv ESP-varsel, du kan regne med en pen bunke tusenlapper for å få denne bilen gjennom EU-kontroll.....om du ikke kan fikse det sjæl....går det fort myyyye mer enn det beløpet du tror du "sparer" på at denne bilen er noe rimeligere enn "de andre".

Ellers er det en ting med rust: det du ser, er kun toppen av isfjellet. Og nei, du klarer ikke å "sjekke" dette godt nok selv, full NAF-test FØR du undertegner kjøpekontrakt er et minimum her. Da får du også en bedre oppfatning av bilens faktiske stand. Men for å være ærlig: jeg ville glemt denne bilen og heller kjøpt en bil med godkjent EU-kontroll. Det lønner seg garantert - veldig! Likevel, med snart 20 år på veien....NAF-test bør være regelen....ikke unntaket....! Også Toyota ruster for å si det sånn!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger