0

Eldre Mercedes og rust

spurt 2024-02-04 06:55:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Har skjønt at rust var et problem på eldre modeller. Når ble problemet utbedret egentlig? Sønnen min ønsker seg en litt eldre bil, men ble usikker på dette med rust! Hilsen Sten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2024-02-05 13:24:48 +0100

Det er ingen egentlig fasit her, om junior skal handle eb bruktbil som har 3-5 år eller mer på veien - Merc eller whatever annet - ja da er det en ting som gjelder - full NAF-test. Dere kan "lese dere opp" til dere ser stjerner i grillen overalt, bilens kjøremønster, evnt understellsbehandling etc etc etc, enn si om bilen er kjørt i Oslo-gryta eller i Tromsø, gjør faktisk en enorm forskjell, også om vi snakker om den verste "rust-epoken". Ellers bør dere skrive på veggen at nei, dere klarer ikke å "sjekke" en bil godt nok selv, men dere kan grovsortere - ta gjerne ut en sjekkliste på nett og krøss av etterhvert. Når dere finner en tilsynelatende "grei" bil, ja da avtaler dere full NAF-test med selger FØR dere tenker tanken på å undertegne kjøpekontrakt. NAF er ikke perfekte, men det er det klart beste alternativet. Kjøper får et minimum av trygghet, selger får dokumentert at opplysningsplukten er forsøkt oppfyllt etter beste evne, win-win for begge!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger