Revisjonshistorikk [tilbake]

Dodge ram 1500 4,7 l v8 bensin. 2002 mod.tjena benny!jeg er så heldig benny,, tenke seg til.. jeg har en bensinbil, og "vips" så har jeg en dieselbil.

Dodge ram 1500 4,7 L V8 bensin. 2002 mod.

Tjena Benny! Jeg er så heldig Benny,, tenke seg til.. jeg har en bensinbil, og "vips" så har jeg en dieselbil. En bensinDodge V8, har normalt den "summingen" av en motorlyd. Den litt dempede dype, rolige moderne bensin v8 lyden. Den har samtidig litt brøl hvis man gasser litt, men det er en sivilisert og flott motorlyd. ....... men..

Nå har jeg brukt opp den fine lyden (etter bare 150 000km). Nå høres bilen ut som en diger dieseldraug. Den banker/tikker/dunker som bara det. Bilen kan fint kjøres, den er både sterk og rask (med hørselvern virker alt tipp topp). Det er vanskelig å beskrive lyden, jeg filmet derfor i motorrommet.. se her: http://www.youtube.com/watch?v=gtj7VJIV4wI

Etter mye søk på nettet finner jeg ut at vippearmene ofte faller av. Ja jeg skrev ikke feil (løsner). Hvis man søker nettet på "Dodge ram 1500 loose rocker arms", finner man ut at fanden bor i Dodge Ram picuper spesielt fra 2002 og 2003. En fattiglus som meg klarer neppe 30K i verkstedregninger nå. Klarer jeg å bestille nye vippearmer og ventilløftere, og ta av toppdekslene og bytte dritten selv? Jeg er "passe handy".

Antall visninger