Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg har en 1.6l bensin 101hk 1998 vectra b combi-coupe som jeg har litt motorproblemer med. det er generelt veldig treg akselerasjon og en del nykkin

Hei:) Jeg har en 1.6l bensin 101hk 1998 Vectra B combi-coupe som jeg har litt motorproblemer med.

Det er generelt veldig treg akselerasjon og en del nykking\hopping i bilen når jeg kjører. i tillegg kan den være ustabil på tomgang, da går turtallet opp og ned mellom 500-1500. Bytta plugger og olje for noen uker siden, som hjalp en del. Hadde også på dyserens på tanken som har hjulpet mye. Det som er rart, er at nå som det ble kaldt ute(0C til -10C) så ble det mindre nykking! Synes det er rart at den er så treg på akselerasjonen, jeg har hørt mye om at 1.6literen til Vectra skal være sprek.

Skal bytte bensinfilteret snart for å se om det hjelper, ellers er det ikke så mye jeg har lyst til å gjøre uten noen svar. Det jeg har lest mye om er at EGR-ventilen kan være gåen, men det er vanskelig å undersøke dette og har lite lyst til å bytte en del til noen tusenlapper uten å være sikker. Har forresten sportsluftfilter fra Biltema som er den eneste "modifikasjonen" jeg har gjort i motoren.

Hadde vært supert om du hadde hatt noen svar på dette:)

Antall visninger