Revisjonshistorikk [tilbake]

Igjen benny :-)har ikke fått valgt meg noen bil enda... det har gått fra tysk til japse, da jeg har lest om mange feil på golf og polo.jeg trenger en

Hei igjen Benny :-)

Har ikke fått valgt meg noen bil enda... Det har gått fra tysk til japse, da jeg har lest om mange feil på golf og polo.

Jeg trenger en ny bil, til små kjøring og litt lengre kjøring (men ikke så ofte). Dette vil bli bil nr 2. Jeg leser på broom.no at Suzuki Swift har ESP fra 2007. Da jeg var hos merkeforhandler i dag fikk jeg beskjed om at dette ikke er riktig. ESP kommer først på 2011 modellen. Kan du bekrefte eller avkrefte dette?

I tillegg tror jeg det er lurt at jeg velger en bensin bil; kort vei til jobb (5-10 min i bil). Har lest at diesel partikkelfilter går i stykker på små kjøring. Er de tilfellet, velger jeg klart en bensin bil? Bensin bil blir vel også fortere varm?

Ja, så var det denne Suzuki Swiften da - tror egentlig det kunne vært en grei bil for meg. Syns alle skryter av kvalitet og fremkommelighet. Aldri noen feil... Allikevel spør jeg deg; er det noe jeg bør se etter når jeg skal kjøpe brukt bil? Velger nok 4x4, fra 2005 eller nyere.

Hilsen Andreas E. H.

Antall visninger