Revisjonshistorikk [tilbake]

Når det snakkes om suv, blir ofte land cruiser nevnt som en veldig solid og slitesterk bil! liker svært godt den nye 2014 modellen nå! som har fått en

Hei Benny!

Når det snakkes om suv, blir ofte land cruiser nevnt som en veldig solid og slitesterk bil! liker svært godt den nye 2014 modellen nå! som har fått en liten facelift! jeg liker noe ved det grunnleggende ved 4wd som sperrer i midt diff og bak diff! ikke dumt med ramme heller!

Hvordan er chassi på land cruiser kontra andre toyota?? er platetykkelsen tykkere? er bilen bedre rustet mot rust en feks en avencis / rav 4? er løsningene generelt mye grøvere på denne? eller er det når vi definerer land cruiser som solid så tenker vi kun drivlinje og understell?

Hvordan er motoren, holder denne 190hk dieselen koken like lenge som gamle toyota hilux/hiace motorer? ( med unntak av turbo bytte)

og hvordan tror du verditapet blir å kjøpe ny landcruiser som varebil nå? nå som reglene er endret!

Tror du perlemorhvit vil være et dumt valg for fremtiden? eller den nye kobber fargen? sort er jo den trygge fargen som kler bilen godt, men den som er vanskelig å holde pen!

Mvh Kåre

Antall visninger