Revisjonshistorikk [tilbake]

Black eller Blue, dét er spørsmålet!

Hei Benny,

Jeg kan ikke skryte på meg å ha bensin i blodårene mine, selv om jeg er glad i bil, så derfor har jeg et spørsmål om noe som forvirrer meg, og kanskje mange andre som nå skal gå til anskaffelse av sommerdekk.

Som dere sier selv, "Livet ditt er verdt mer enn noen hundrelapper", og derfor er jeg ute etter sommerdekk med høy score på NAFs sommerdekktest. Men når jeg går til forhandleren og spør om pris på dekk med dimensjonen 235/40-R18 så får jeg aldri prisen på testvinneren, men i stedet et annet dekk av samme fabrikant. For eksempel Nokian Hakka Blue blir Hakka Black og Continental PremiumContact blir SportContact.

Forhandlerne sier at dekkene i tester ikke finnes i den dimensjonen som er til min bil fordi jeg har så lav profil. Greit nok, har de rett når de påstår at det er minst like gode dekk? Jeg har fått pris på fire SportContact, men jeg vil jo ha dekk som har egenskapene til PremiumContact. Kan jeg stole på at jeg får det? Håper dere kan hjelpe en litt merkenavnforvirra nordlending.

Mvh.

Rune Andersen

Antall visninger