Revisjonshistorikk [tilbake]

Feilkode gasspjeld

Hei, Jeg fikk opp et gult varsellys framme på bilen min (NV 55297). Dette ble det tatt feilsøking på. Og de kunne fortelle meg at feilmeldingen lå på den ene sensoren på gasspjeld. Det var visst snakk om at dette var tett eller i ferd med å bli tett (Bergen Auto). Da jeg fikk pris på skifte av gasspjeld fikk jeg litt hakeslepp og håper det vil kunne løses på annet vis.

Jeg har ikke merket noe på kjøreegenskapene på bilen (dette er 4 måneder siden). Varsellyset har kun kommet opp når jeg har vært litt rask med å vri på tenningen. Venter jeg noen sekunder etter gjødelampen har gått av, så har ikke det lyst i det hele tatt. Jeg har kjørt myyye disse 4 månedene (jeg pendler mellom Voss og Bergen).

Tirsdag morgen når jeg kjørte fra Voss til Bergen høljregnet det. Hele dagen. Høy luftfuktighet. Når jeg begynte å kjøre etter jobb, når bilen hadde stått i regnet hele dagen kom varsellyset på igjen (etter jeg hadde begynt å kjøre). Denne gang merket jeg det på kjøreegenskapene. Det var så vidt den dro opp bakkene.. Og ved høyt turtall fusket den skikkelig mye. Men jeg kom meg hjem. Satte bilen i garasjen over natten og lot den tørke. Når jeg startet den igjen neste morgen fusket den mindre. Men varsellampen lyser fremdeles. Ferdig med for-historien. Å få skiftet gasspjeld koster meg 9500 (Mitt Anbud). Jeg lurer på om du ser andre muligheter her.. Går det an å rense dette hersens gasspjeldet? Det må jo være drit som ligger der..

Håper på svar.

Mvh Linda Risanger

Antall visninger