Revisjonshistorikk [tilbake]

Kjøpe ny bil eller fikse den gamle?

Hei,

Jeg har en Outlander 2005 modell, 5 seter. Bortsett fra lite bagasjerom, har jeg og er jeg svært fornøyd med bilen. Jeg bor slik at jeg er avhengig av bilen og det er helt nødvendig at det er en 4 hjuls trekker. Jeg lever økonomisk greit men på et stramt budsjett. Å ikke ha bil lån har vært gull verd.

Så til spørsmålet: For å få bilen min EU godkjent, må jeg ut med 30 000,- (som jeg ikke har) og jeg lurer på om det ikke er på tide å kjøpe seg en ny? Bilen er såpass gammel at det er bare spørsmål om tid før jeg må skifte, er tiden inne nå?Jeg lurer også på om det finnes tilsvarende bil som ikke er like dyr som Outlander?

Må jo si at jeg har veldig lyst på ny Outlander og tenker litt på at når jeg først skal skvise økonomien med billån, så kan jeg jo kjøpe en skikkelig bil. Men samtidig er det vel ikke det smarteste?? Bil min har vært vedlikeholdt på merkeverksted årlig t.o.m. 2013, lakken er full at striper og det er en liten bulk i ene hjulbuen bak. Jeg tenker derfor det er svært begrenset for hva jeg får i innbytte eller evt. salg av bilen.

Hva tenker du?

Antall visninger