Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Vi har bestilt ny bil, men sliter med tilvalgene!

Hei!

Setter stor pris på litt ekspert råd når det kommer til valg av tilbehør til vår fremtidige GLC 350e.

Vi er en familie med 2 barn, har nå en volvo v70 2011 modell som vi med tungt hjerte skal selge. Vi får en mye spekere, men endel mindre GLC. Vi har funnet ut at baggasjerommet holder for oss.

Det vi sliter med er alle tilvalgene. Vi har lagt opp til sølv metallic (iridium off road eksteriør pakke med stigtrinn istedet for AMG eksteriør, synes dette kler bilen ok, men hadde det kostet det samme for off road eksteriør og AMG hadde vi kanskje valgt annerledes. Det skiller ca 20000 kr mellom disse.

Det vi er mest i tvil om er: -Hvor viktig er det med 18 tommers vinterdekk, vi tenkte å gå for 18 tommers sommerdekk, og 17 tommers vinterdekk. -Har en kamerat som tipset meg om muligheten å kjøpe felger og dekk eksternt, Bertel og steen skal ha 22000kr for vinterdekkene, kan få 18tommers felger med dekk for halve prisen fra andre firmaer, men er litt usikker på om det er dumt å ikke kjøpe fra forhandleren? -Luftfjæring, vi hadde ikke tenkt å ha dette, men har kun prøvekjørt GLC med luftfjæring, selger mener at så lenge vi har mindre enn 19 tommers dekk så er ikke luftfjæring så stort poeng, tillegg for luftfjæring er ca 20000kr.

Setter pris på svar!

Antall visninger