Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

startproblemer/ingen reaksjon når man skal starte

Hei Benny,

jeg har en Octavia II 1,9 TDI DSG 2007/08-modell. Den har gått ca. 185.000km, og har nå gått i stå og ingen kan bistå med mulige svar på problemet. Når jeg vrir om nøkkelen skjer det ingenting, hverken i motor eller dashbord, og det er ingen lyd. i tillegg er girspaken låst i Park og umulig å rikke uten å utløse nødknapp.

Jeg har tidligere opplevd at bilen har gjort lignende ting, men da har det blitt lys i dashbord og girspaken flyttbar. Når jeg da har fått flyttet bilen så har med ett problemet vært 'løst' og bilen starter. Det er kjørt diagnosetest på bilen, og det skal ha vært mange feilmeldinger som jeg dessverre ikke fikk sett, men når man skulle slette disse fikk ikke maskin kontakt med bilen. Jeg har nylig byttet begge hjullager bak, og i den forbindelse ble det kjørt diagnosetest og alle feilmeldinger ble slettet. Det skal da ikke ha vært noen feil med sammenheng til tenning/start.

Det jeg nå trenger er gode tips til hva som kan være problemet. På nett er det skrevet om både problemer med bremse og med tenning, men det blir blir for vagt.

mvh KM

Antall visninger