Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Rust i kanaler

Har en Toyota Celica, 1997 modell som jeg er veldig stolt av, og planen er jo å kjøre Børning-ruten til Nordkapp med henne.

Jeg kjøpte bilen for drøye to måneder siden, og jeg sørget for å gjøre en nøye sjekk gjennom hele bilen for å se ut som det var noen store rustskader, men da jeg sjekket, så det ut til at alt var helt greit. Forrige eier sa til og med at det ikke var noen problemer med bilen og alt var helt fint.

Noen dager senere når jeg får kameraten min til å sjekke ut bilen for å se om alt faktisk er som det skal være, så sier han at det er noe uvanlig med kanalene.

Et svæt rusthull i kanalen, der du kan til og med stikke hele neven gjennom og det er ikke bedre på andre siden, forrige eier hadde skjult det ved å ta på metallsparkel, verste er at jobben ble ikke gjort bra en gang.

Senere så opplevde jeg at girkassa streiket, og måtte slå ut ca. 10 000 kr for å bytte hele greia, fikk beskjed av mekanikeren at den var så slitt fra før av at han var overrasket over at den ikke streiket mye før.

Men til spørsmålet, jeg kan jo sveise selv og har utdannelse innenfor bilfag, men siden jeg er student så har jeg nesten ikke råd til hive bilen til et verksted.

Problemet er jo at jeg aldri har sveiset kanaler før. og jeg redd at hvis jeg tar til meg jobben så kan det gå verre med bilen.

Jeg kan jo alltids oppsøke noen venner, men tviler sterkt på at en gang de vil ta den jobben.

Jeg har heller ikke lyst til å vrake bilen, med tanke på at det er foreløpig bare den ene, kanskje store feilen som er der.

Skal jeg da velge å hive meg rundt å sende den til et verksted? Eller hva skal jeg gjøre?

Jeg sitter her helt fortvilet.

Mvh Diane

Antall visninger