Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Bilkjøp for pendling, til ung mann

Hei! Tenker å anskaffe bruktbil, mitt første bilkjøp. Er singel og 25 år, så jeg trenger ikke store plassen, også tenker jeg gjerne noe som er litt hyggelig til lommeboken på mila. Kan ikke stort om bil, så jo mindre tjufs det er mtp. slitasjedeler og diverse "risiko-feil" som kan forekomme - jo bedre!

Har kikket litt på 3 biler på Finn. Har aldri prøvekjørt noen av disse bilene, litt skeptisk på komfort/plass/oversikt - men synes det virker som at man kan få mye for pengene! Har kikket på Audi A3, BMW 1-Serie og VW Golf. Audi A3 er utseendemessig det jeg ønsker mest, men den virker noe dyrere (mindre bil for pengene) kontra 1-serien og Golfen.

Jeg har lyst til å holde meg under 50 000, da jeg ikke vet om jeg kommer til å holde bil i 1,2 eller 3+ år. Så det er et fint punkt å starte synes jeg selv!

Ting jeg ønsker av/i bilen er: Smidighet/kraft. At bilen sitter godt på veien. Jeg er 187 lang så plass i førersetet er en fordel :) God oversikt, ting som sensorer og ryggekamera er ikke nødvendig. Lite drivstoffbruk er fint! Slitesikker/en bil jeg kan forvente mindre service/verksted-turer med :)

Virker som om BMW-1Serien traff godt på dette? Kikket på en til 43 000,- 2009 modell, 118D 2.0-143 M-sport. 5dørs 2L 143hk. Gått 150 000km

Antall visninger