Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Å ta innbytte i en bil med heftelser? Er det mulig?

Hei Benny! Jeg er en flittig leser her og når jeg skulle kjøpe min første bil brukte jeg så klart anbefalinger fra broom.

Jeg gikk for en litt "underdog" i en verden prydet av Audi, BMW og Mercedes fanatikere. Jeg kjøpte meg en 2015 Peugeot SW. Den kostet mindre en andre valget som da var en BMW x3 som var nesten 10 år eldre.

Det var mye bil for pengene! Jeg liker bilen også, den er ikke så "ungdomslig" som første bil men personlig syntes jeg den er rimelig fin å litt tøff i front. (styling tips forresten?)

Økonomien min under denne korona krisen pusher meg litt å jeg lurer derfor på om jeg skulle ha skaffet meg billigere bil. Jeg vurderte innbytte hos forhandler men hvordan er det å ta innbytte i en bil med heftelser? Og regner med jeg får dårlig valuta i innbytte også.

Grunnen skal jeg ærlig innrømme også er fordi jeg vil ha noe litt tøffere samtidig som at jeg bor oppe i nord og burde prioritere en SUV eller Pickup med god bakkeklaring og 4WD. ( Tips til noe gullkorn der hadde jeg satt pris på. det meste har jo en giga pris!? )

Som en liten "PS" Så satt jeg meg faktisk bare fast 1 gang nå i den kraftige vinteren vi hadde, va også den ene gangen jeg fant ut at Forhandleren som solgte meg bilen hadde tatt ut slepekroken da de vasket bilen for så å mistet den... MEN den går som en helt i snøen å er like gjerrig som Scrooge før han møter spøkelsene på diseln.

Antall visninger