Revisjonshistorikk [tilbake]

Hjelp til Bilvalg/kjøp til hjemkomst

Hei Benny!

Jeg er en trofast bruker av Broom Nettsiden, og oppgjennom alle min bilkjøp har jeg lest grundig gjennom dine biltester/artikler på det merket/modellen jeg har sett meg ut. Jeg leser dine artikler med både glede, interesse og latter. Rutinen er enkel: 1. Gjør klar en varm kopp kaffe. 2. Åpne Broom Tv2 - Biltester 3. Åpne Finn.no

Uansett. For å gjøre en lang historie kort - Så skal jeg og min brasilianske kone flytte tilbake til Norge fra Brasil nå i November. Vi er som mange andre, avhengig av en god stødig bruktbil når vi skal starte opp familielivet i Norge.

Har filtrert meg gjennom bilene på Finn.no som har relevanse for meg, og tør å påstå at jeg snart kan Finn listen utenatt etter jeg har satt inn mine filtre.

Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg å velge mellom disse 3 alternativene jeg har funnet frem, og/eller komme med andre alternativ til meg?

  1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=210477446
  2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=234458009
  3. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=234532864

Krav til Bil: - Selges i Oslo omegn, da jeg lander på Gardemoen og skal kjøpe bil før jeg kjører hjem til Trøndelag. - Maks pris 60 000kr - Delskinn ønskes - Helst over 110hk - Diesel - God plass, Stasjonsvogs/SUV. (Familiebil).

Håper du kan hjelpe! :-)

NB: Ønskes ikke at mitt spørsmål vises offentlig på deres nettside.

Mvh Markus Knutsen

Antall visninger